Onvoorstelbaar Roden > Nieuws > Nieuws HOV centrum > Volgende fase HOV gaat van start

Volgende fase HOV gaat van start

Nu de eerste fase nagenoeg klaar is beginnen we met het laatste deel van het HOV traject. Dit begint op de hoek Touwslager/Kanaalstraat en loopt via de rotonde op het Julianaplein naar de Groningerstraat tot en met de kruising Kamplaan.

Vanaf 25 mei tot en met november 2021 werkt Schagen infra aan dit traject. We doen het niet in één keer, om de overlast voor de omgeving en de bezoekers van het centrum zoveel mogelijk te beperken. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, sluiten we de wegen waaraan we werken af voor gemotoriseerd verkeerd.

Planning

  1. 25 mei – 24 juli: kruising Touwslager/Kanaalstraat tot rotonde Julianaplein
  2. 15 augustus – eind september: rotonde Julianaplein
  3. eind september – 25 oktober: Groningerstraat vanaf rotonde tot en met kruising Kamplaan

Handige app Schagen infra

We houden u op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden via onze omgevingsapp Schagen Infra. Hierin plaatsen wij projectupdates en foto’s. Download de gratis app Schagen Infra in de app- of playstore. Klik op het project ‘Centrum Roden’. Nu volgt u het project.

Heeft u vragen over het project?

Dan kunt u contact opnemen via de app of via h.bouwhuis@schageninfra.nl. Voor de gemeente is Edwin Lameijer toezichthouder. Hij is bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren via telefoonnummer 06 53 33 90 25.