Onvoorstelbaar Roden > Nieuws > Nieuws Heerestraat-Wilhelminastraat > Vervolg werkzaamheden Heerestraat-Wilhelminastraat

Vervolg werkzaamheden Heerestraat-Wilhelminastraat

In de periode van juni 2021 tot en met september 2021 is het noordelijk deel van de Heerestraat opnieuw ingericht. De verdere werkzaamheden in het centrum worden uitgevoerd in 2022 en 2023. Dit is in afwijking van de originele planning. Dit is besloten om zo weinig mogelijk hinder te veroorzaken voor winkeliers, bewoners en bezoekers.

Kabels en leidingen

De firma Baas is begonnen met de werkzaamheden in de Wilhelminastraat en Heerestraat. De werkzaamheden aan de kabels en leidingen worden van noord naar zuid uitgevoerd. Als het ‘weer’ meezit is Baas b.v. klaar rond 15 april 2022.

Riolering en straatwerk

Als de werkzaamheden aan de kabels en leidingen klaar zijn begint Roelofs in de Wilhelminastraat met de aanleg van de waterberging en de reconstructie van de weg. Uiterlijk eind september 2022 is dit klaar.

In januari 2023 wordt gestart met toegangsweg naar de Albertsbaan, Heerestraat Zuid en Midden. In de zomer van 2023 is dan alles klaar.