Onvoorstelbaar Roden > Nieuws > Nieuws HOV centrum > Meedenk-avond over bibliotheek en hub

Meedenk-avond over bibliotheek en hub

De bibliotheek in Roden organiseert op maandag 15 november 2021 een bijeenkomst over de verbouwingsplannen van de bieb. Direct gelegen aan de pas verbouwde hub in Roden (busstation) wordt de bibliotheek een ontmoetingsplek waar je kunt studeren, koffie kunt drinken, in stilte kunt lezen en even op de bus kunt wachten.

Uitnodiging

Wie graag meedenkt over de nieuwe bibliotheek en hub is van harte welkom op: maandag 15 november van 19.30 uur tot 21.00 uur in de bibliotheek in Roden, Heerestraat 178.

Graag uiterlijk zondag 14 november aanmelden per mail: info@bibliotheekroden.nl of telefonisch: 088-012 82 45. Voor ondernemers is er een speciale bijeenkomst op vrijdag 12 november.

De verbouwing van de bibliotheek volgt op de ontwikkeling van de hub in het centrum van Roden. Een hub is een plek waar je kunt overstappen van het ene naar het andere vervoermiddel. Je kunt er ook op een prettige manier even wachten, vanwege de extra voorzieningen die er zijn zoals wifi, een watertappunt, zitplaatsen en winkels op steenworp afstand. De hub zorgt voor een betere bereikbaarheid van het centrum van Roden.

Een ontmoetingsplek voor iedereen
De (nieuwe) bibliotheek en hub gaan goed samen. Het levert een knooppunt op van kennis, vervoer, horeca en ontspanning. Een plek voor reizigers, ondernemers, bibliotheekbezoekers, inwoners en voorbijgangers. Kortom, een ontmoetingsplek voor iedereen in het centrum van Roden én volop kansen. Wil je hier graag over meedenken? Geef je dan op voor de meedenk avond.